Rätt sätt att spendera en studiedag på..

Sitter med matteböckerna upptryckta i ansiktet på mig.. Det är så det ska va. Hade huvudvärk i tisdags så gjorde aldrig matteprovet. Så det får bli på måndag istället. Och pluggis som jag är, så sitter jag på en fredag och pluggar matte. Kan helt enkelt inte få till ett prov utan att ha pluggat. Och det sjukaste är att, när jag väl fattar vad jag gör, så tycker jag matte kan vara ganska kul. Usch att jg ens säger så:o

Gillar även att bilden visst kom upp i förra inlägget;)


Tio röda rosor

Godmorgon kära barn! Ställde klockan ganska tidigt idag för jag ska plugga matte hela dagen så slipper jag göra det på lördag:) juste.. Har studiedag idag som 1000 andra elever i kälmaa.

Ikväll ska jag äntligen träffa en saknad VÄÄEN:) ska hem till Matilda lund och chilla lite, kanske kolla idol eller nåt. Ska bli alla tiders.

Glömde berätta att jag fick tio röda rosor av nosse i måndags!! Blev överlycklig och det är det gulligaste någon gjort mot mig;)

Kunde inte, av någon konstig anledning, ladda upp bilden. Så gör det så fort jag kan. För bilden är superfin!!


Skolfoto

Är nu i skolan och tar skolfoto, är inte serri på helfotot, men det är gött! Ska snart ta enfoto, KUUL!!:)


Testar mobilblogg

Ska bara kolla om det funkar:)


sidkurt är tillbaka

är nyklippt och jjag gillar det. lite kortare är det ju såklart. Men det växer ju ut som vanligt. Sid kurt är också tillbka som vanligt. Och det känns faktiskt bra. så nu få ni se en bild!
'
syns inte allt för mkt, så det blir perfaa!

pink ladies

Glömde säga att jag hängde med mamma till Maxi. Höll pån att skita på mig när jag var där, så det fick bli ett snabbt besök på maxi. Menn fick ändå det jag ville, handlat. gud vilken konstig mening jag skrev där, men det funkar.

Jag har sån oordning bland alla mina böcker och papper i skolan, så vill köpa mappar. som man hade i högstadiet, en mapp för varje ämne. Och det är så tur att jag ÄLSKAR rosa (eller?) för det var iallafall det ända som fanns...


Åh så typiskt mig....

Jooi banana

Tjo bre vänner Idag har jag varit på stan med Jooi! Jätte mysigt :) Blev mest fika, fika och godis.. Som vanligt när man är på stan med henne, haha! Köpte även lite godis på Tokige Ture. Har nyss ätit en sjukt god middag med enbart mamma. Pappa ligger sjuk och matte är "ute och roar sig" som moder och fader säger. Det blev kycklingfile inlidat i bacon, hemmagjorda potatisklyftor, beasås och aioli. Snart blir det film. wihoo


Johanna Charlotte Appert.. vackert namn

the first wash is the deepest

Jag och ebba, de klokaste av de alla, skulle tvätta kläder för första gången själva. Och ja, det gick som det gick... Det började bra och vi gjorde det mest rätt. Menn sen började kaoset.

Vi satte tvätten på 55 minuter oh bara väntade på att tvätten skulle börja. Vi satt där, men inget hände. Självklart hade vi glömt att trycka på start..
När vi väl hittade startknappen. Satt vi där ytterligare 5 minuter och bara glodde på våra torra kläder när de rullade runt i maskinen. Jaha, den lufttvättar kanske först. elllah? Då hade vi glömt slå på vattnet..
Denna skulle vridas på för att tvätten skulle gå igång
Äntligen var tvätten på.. med vatten i. Det fillar vi. vi börjde med en svart tvätt.
När vi väl  fick igång tvätten hde vi glömt att lägga i våra svarta kläder som vi hade på osss =_
Skitsamma, allt gick bra tillslut för att vara första gången.. HAPPY ENDING

pluggpluggplugg

Hej hopp! Sitter på mitt rum, ensam och pluggar. Blir avundsjuk på ebba som sitter tanför och spelar piano och sjunger så fint. Hon behöver inte plugga på något språk som jag gör idaaaag.. Gillar faktiskt tyska, och gramatik, konstigt nog. Men tycker inte om att gör läxor. Snart kommer Albin och Bella hit. Då blir det Idol, som vanlig. Ha det!!
Jag och min tyskabok.

fiskbullar i hummersås

Äntligen har jag fått äa min efterlängtade fiskbullar! Vet inte varför jag velat ha dom, men det ville jag iallafall. Gjorde en liten gryta med makaoner och fiskbullar i hummersås. Trodde inte jag skulle gilla det efter så många år. Men det var mcket gott faktiskt. Perfekt mat för en fattig student;)
Märkte nu att min blogg blivit en mat blogg..

bullbakande mormor

har vatt på en trip till Borgholm för att hälsa på min underbara måmå. Hade super trevligt. Fikade frallor och sånt först. Sen fick det bli äppelpaj. Gillar inte det egentligen, är inte så förtjust i varma, lite mjuka äpplen. Men vi år den kall och det funkade. Plus at måmå har gått och blivit laktosintolerant, så det fick bli sån vaniljsås. Den var kanon gog :)
ser inte så gott ut, men det var det kan jag lova (y)

HAHA, varför ska alltid gamlingar ha små glastallrikar. Inte ens snygg ju

hihihi, bella jag vet att jag är världens sämsta rättstavningsmaskin ;)

10 onödig fakta om mig

♦ Jag är en godisgris (bokstavligen)

♦ Jag har alltid, och gör fortfarande, önska mig en radiostyrd bil i julklapp.

♦ Började gråta för att mitt täcke inte var fllt med täcke, förstår ni?

♦ jag har fortfarande samma ticks när jag ska sova som jag haft i åratal.

♦ Har många appar på min Iphone som jag inte använder

♦ Jag har gått upp i vikt sen jag slutade nian

♦ Min ruumis heter Ebba och sover mycket

♦ Jag älskar mammas ost och skinkpaj

♦ förra gången jag rakade benen, så gick min rackhyvel sönder

♦ jag HATAR chilli con carne..

krögers med familj

Fick ideen att familjen skulle ut och äta, vilket gick igenom. Så det fick bli en middag på Krögers. Hur gott som helst. Tog en fläskfile' noisette med pommes, rödvinssås och beasås. Alla blev vi mätta och belåtna. Än så länge äär jag totalnöjd med helgen. Hoppas alla andra haft den toppen
syster yster och pappa appa
Jag och mor min

ninja

Ååh.. dör på Malins nya lilla vovve Ninja. En v världens sötaste valpar. Menn högst på listan är självklart Prutt. Men Ninja är underbart söt! Lekte lite med henne idag. Kan inte få nog av valpar.
hihi! Man kan inte riktigt se hennes skönhet på bilden,
men hon är iallafall SÅÅÅÅ söt!!

A fat cat's got a heartattack

Det ärskönt att få träffa en saknad vän. Har haft en toppen dag med Tilda på stan idag. Köpte massa roliga grejer, och åt god mat och fika. kom hem för ungefär en timme sen. Snart blir det att ut oh äta med familjen. Ska bli über mysigt.
Vi började med en brunch på Skafferiet. Det blev en Baguett med kycklingkebab
och vitlökssås och sallad. Tilda tog med skagenröra.     = 60:-
Tjocka som vi är, tog vi en fika efter baguetten. Tilda köpte en Paj och
jag var så äcklgt sugen på något kallt med kaffe smak.
Det fick bli en Frappe' Shake på Kulzenska.  = 30 :-

Köpte detta randig linne och den beiga tröjan (rea på den) Mycket
nöjd med dom!! = 129:- + 150:- = 279:-

Kände att jag behövde en liten neccesär så jag kan ta med de viktigaste
grejerna till och från Torsås. Det var även rea på Indiska så den var billig.
Min rosa, sjukt töntiga och otypiska, plånbok har äntligen gått sönder. Så köpte en ny :)
= 12:- + 249:- = 261:-

Börjr bli tunt med smycken i mitt hem, så fick bli et par sånna också!
= 79:- + 99:- = 178:-

Summan av kardemuma blev alltså en underbar dag på stan och 808:- fattigare...




pälsen på knoppen

Haha, bara för det hittade jag en bild.. eller tog en nu, ville bara inte erkänna det...
Ja, det är mörkbrunt med liiite rött i. Är faktiskt super nöjd, tack Böll
Var lite orolig, Matilda Lund är ju min personliga hårfärgare, men det
gick ganska bra utan henne:) hih

inspark

Tjo bre! Sitter i soffan i torsås och väntar på att klockan ska bli 17, då ska jag äta pizza med bella. Sen blir det att göra sig vacker, sen åk till industron för lite mys. Idag är det nspark för all ettor, vet inte hur mkt vi är involverde eftersom kåren tog över den rollen. Men det blir nog bra. Idag har det vatt en vanlig dag i skolan, ganska rolig. Det var tacos i skolan, det var därför det var roligt.

Har färgat håret, men har ngen bild på det nu, för kan inte ladda upp bider från mobilen till datan än, efetrsom jag inte pallar. Men ni får en bild från igår :D
Bilden är från mitt rum här i Torsås. Kände att jag ville visa
för eder alla hur snygga mina himmelblåa naglar är ;)

visa i vinden

Tjo bre! sitter här i ebbas och min lägenhet och har superont i huvudet. Men jag överlever, antar jag.. Har just kollat på IDOL. kul kul. Asså jg har typ för ont för att palla skriv på bloggen. slänger in en bild på en av världens bästa artist. CORNELIS VREESWIJK
Jag sjunger en visa i vinden
och hoppas att vinden för 
min sköna den visan mot kinden
och i hennes öra strör 
och hennes hjärta rör.

Jag har varit i länder många
och ej varit i många fler.
Nog skulle jag sluta gånga,
om du mig därom ber.
Och kärligt på mig ser

dyngkåt och hur helig som helst

Imorgon är det spelning i nybro med böll och ebbs. Ska väl bl ganska kul. Är bra inte pepp på det. Men det ordnar sig.
Sitter nu och kollar på mia, från Solsidan, s typ show. Jätte kul faktiskt! Sa snart se på Jersey shore, sen blir det nog sova lite, är liiite trött :) gonatt vänner

ny dator, ny start

Hej alla läsare (ebba och jooi typ)
Har köpt en ny dator idag, vilket betyder att jag kan börja blogga nu! Hoppas ni gillar det. Och jag ska faktiskt börja blogga lite mer nu. Speciellt nu när jag inte bor i Kalmar och inte hinner träffa min familj så ofta. Hoppas även på att både Ebba och Jooi börjar blogga liite mer än innan? deal?

Idag har jag haft en så sjukt mysig dag med familj. Vaknade vid halv 11 och mamma åkte och köpte frallor. Tttade på matlagningsprogram i några timmar. När jag klev upp kände jag ett stark behov av tt baka paj. En blåbärspaj fick det bli. kanon gott! :) ite senare på dygnet så åkte mor och jag till elgiganten för tt köpa en dator (y) Och inom kort blir det mat paj!!! Det bästa jag vet


Första bilden som togs med min daor. Märkte nu att camen inte var något
att hänga upp i julgranen ):

RSS 2.0