As good as chocolate

Har haft en superdupermysig kväll med Tilda och Malin. Vi träffades efter skolan och köpte massa mat. Lagade massa gott. Förrätt och efterrätt. Bästaste någonsin. Nästan allt blev lyckat, alltså maten då. Började kolla på en film, men sedan åkte jag och Malin hem. Men hade iallafall en toppenkväll:)




there's a price for loving you

Hej. Ville bara säga att jag gjorde färskpressad juice igår. Det blev mumma. Kollade på Hot Shot med Albin och somnade gött. Vart i skolan på två lektioner idag, sen gick jag och albin hem och sov ett tag. Nu sitter jag, nyduschad, med Ebba i min säng och Lis i soffan. Ska kolla på den där nya serien som egentligen började igår :)
Blev inte så mkt, men gött var det!
Kolla på denna lilla korven!!! DÖÖÖÖÖÖÖÖR ♥


"En ensam kvinna söker en man

Har suttit hela dagen idag och bara kollat på tv. Ganska skönt måste jag nog ändå säga. Ska till Torsås ikväll, men måste ju anpassa mig efter när Ebba kommer dit, så går det när jag är slarvig. Ska bli gött för Albin hade lovat mig en ryggmassage idag:D har just tvättat min "vita" bh som Albin råkade missfärga. Så försökte få den vit idag:)


banderoller och plakat kan man inte äta

Tack bästaste Tilda för att du ville göra om min blogg. Är supernöjd!!

har verkligen inte gjort mycket idag inte, men att tilda gjordse om min blogg, gjorde hela min dag. Tänker nog blogga lite innan jag lägger mig. Hoppas på att få sova länge imorgonbitti. Avslutar inlägget med en bild på käre Cornelis. Även rubriken tillhör denne man




"vem kunde tro att Fantomen var sann"

Har ingenting att göra, vilket ändå kan vara ganska skönt. Tittar på Gladiatorerna och bloggar samtidigt. Har just ätit hemmagjorda hamburgare med tillbehör. Det var superdupergott. Ja, med detta inlägget ville jag egentligen bara säga att jag vill göra någon förändring med mitt hår. Känner för att göra ljusbruna slingor hos frisör och inte hemma. Ååh kollar igenom gamla bilder när jag var fint blond, blir sugen, men inte så blond, utan mer ljusbrunt.


vet att det är en fjortisbild och bla bla bla!! Men gillade min färg,
skulle vilja ha så, fast i någon nyans brunare:)

bajstårta

är på världens sämsta humör. Vill bara ha mina grejer tillbaka...):

Smurftastic

Har fött för mig att jag ska kaffe ett nytt skal till mobilen. Men varför slösa pengar när man kan vara kreativ? Tog mitt blåa nagellack och måla över mitt äckliga skal. Nu ser mobilen ut som en smurf, och jag gillar det (y) vad tycks?


Bläääääää

Är så inte på humör!! Har sovit alldeles för lite och är arg och ledsen.. Efter skolan idag blir det lite tjejkväll med pizza och film. Mys!!!


fanny bunny heter jag, och jag är så go och gla

Hejsan på er! Igår tittade jag, ebba och Albin på Paranormal Activity. Bella kom i mitten av filmen. Den var, som väntat, läskig. Men jag kunde ändå sova, vilket var väldans skönt. Sitter nu i Applesalen och väntar på att Albin och Emma ska bli klara med sina lektioner så vi sen kan gå och äta. Har inte så mkt att göra så har tagit en massa fina bilder:D se och njuuut
japp, såhär vacker är jag idag:)
okej.. massa bilder var det kanske inte..

För det är så svårt

Idag är det måndag och jag känner mig bara så sjukt glad. Konstigt eftersom det är måndag. Även fast jag är i skolan och är glad vill jag bara hem och söva. Idag blir det tacos tror jag. Det ska bli gött! Sen ska jag och Albin se skräckis tror jag. Blääää


Lördagsmys med tildur:)

Tilda kom tillslut och vi hade det jätte mysigt. Åt först av mammas och pappas mat. Det var kallt kött i massa goda marinader typ och potatisgratäng, och grönsaker också! Supergott. Sen hämtade vi Johanna ute men hon kunde bara stanna ett litet tag. Senare såg vi på en film, "Charlie st. Cloud". Den var sådär, men ändå bra. Nu ligger Tilda och sussar bredvid mig. Godnatt


I väntan på en vän

Väntar på att Tilda ska komma. Har duschat och haft flätor sp mitt hår är lockigt. Kul! Ja, hoppas hon kommer snart för jag har inte mkt att göra:(

En bild på min gamle far och en bild på hur håret blev..


Och nu ska Maja sjunga en låt

Fick reda på att en kille dog igår som gick på Kagg. Hörde att det var en 95:a. Och jag känne ingen Johan Karlsson som är född 1995. Kunde inte sluta tänka på hur hemskt hans familj och vänner måste känna efter hans död. Stackars liten. Gick in på Facebook och såg att, nej, han var inte 95:a. Han var född samma år som jag 1994. Det var ju Johanjudas som hade dött. En genomgod kille som jag tog konfirmationen med. Han kallades för Johanjudas för när vi var på läger skulle man säga sitt  namn och ett föremål som börjar på samma bokstav som ens namn. Kommer så väl ihåg att han sa JohanJudas. Var inte allt för nära honom som vän, men umgicks ganska mkt med honom under konfirmationstiden. Lider med hans familj och alla hans vänner. VILA IFRID JOHANJUDAS

konstig rubrik? Väldigt passande rubrik faktiskt. Johan och jag jobbade tillsammans på vår pärla som man presenterade på konfirmationen. Han berättade om vad vi tyckte om vår pärla och sa sen: Och nu ska Maja sjunga en låt.
Varför händer sånt här unga, goda människor? helt sjukt. Kan knappt förstå det..


Bild tagen från när vi tältade på Hornsö med konfan.
Vila i frid johan


Goates rock

Har gjort om i köket! Är väldans stolt faktiskt. Det var på tiden att vi gjorde om lite i köket. Så nu är det gjort, och såhär ser resultatet ut:)


Kladdig kladdis

Satt och kollade på massa matlagningsprogram igår och blev så sugen på att göra något själv. Så tittade vad jag hade i skafferiet och ja, det gick bli en kladdis (klassiska kladdkakan). Jag brukar inte gilla att baka, men det var ju superkul:) blev faktiskt väldigt god, dock lite tunn, men då får man ta mer helt enkelt;) MUMMA!

 

 


Sleepyheads

Idag är det andra skoldagen och sista denna veckan. Åker hem till Kalmar vid 4. Iallafall, gårdagen var rätt kul. Vi hade en lektion sen idrott så det var skönt. Efter skolan städade jag lite och diskade så fick Albin ladda ner film. När jag diskat klart märker jag hur tyst det är. Ebba hade somnat i sin säng. Det såg så skönt ut. Skulle gå in till mitt rum och kolla hur det gick med filmen. Då hade Albin också somnat. Alla var helt slut. Väckte Albin för att kolla filmen, ja då somnade jag med! Senare på kvällen blev det film hemma hos Anton med några vänner:)

Detta möttes jag av i mitt rum.. Hihi


Resumé 2011

Läste just ebbas blogg, och insåg då hur knasigt detta året varit. Lite upp och ner vänt liksom. Orkar inte berätta om hela året. Men det har vatt många roliga fester, många filmer i ebbas rum. Många nätter spenderades på industrin och många nya vänner. Har inskaffat en pojkvän, flyttat hemifrån med min kära vän Ebba, varit ifrån min syster alldeles för länge. Träffade henne nästan bara på sommaren. Först var hon i Norge och nu Thailand. Har sommarjobbat för första gången också. Först med böll, sen med min kusin. Ett otroligt rörigt år, men det har bara blivit bättre och bättre. Hoppas det fortsätter så:) GOTT NYTT

passande bild:)


Ett kärt återbesök

Hejhejhejhej! Idag har jag Och Alma verkligen gjort ett kärt återbesök på vår gamla skola falkenbergsskolan. Gillade verkligen den skolan. Saknar tiden på falken. Allt var så mkt enklare..
Sen är ju skolan så snygg också:)

Saknar tiden när jag och mina vänner satt där vi hade skåpen i "källaren". Det var trevligt:) saknar mina skåp haha


There's no way I'm turning back

Har verkligen inte orkat blogga, men får helt enkelt göra det nu. Åkte till Albin i tisdags efter jag hade vart på stan med Tilda och sen tandläkaren. I ohamn möttes jag av Albins mamma som skulle köra mig hem till dom. Sen åt vi god mat och såg film:) dessa 3-4 dagar se varit skitmysiga. Har varit hos hans pappa och flytta in möbler, har vart hos hans moster och ätit älggryta. Har kollat på film och tagit det lugnt. Perfekt för mig!

En bild från när jag och Tilda var på stan och den andra på mig och min pojk! Haha såg nu att jag blev lite konstig på bilden, men skitsamma:)


Det årliga badet

Här sitter jag och särar på tårna. Är nyduschad och har hårinpackning i håret som jag snart ska skölja ut. Väntar på att Filip och Fredriks årskrönika ska börja. Ha det!


Segisdag

Idag har vi (maja och Albin) inte gjort någonting. Bara chillat framför film och så. Lagade paj till familjen. Det var kul och smakade otroligt gott. Haha blev bara mer film framåt kvällen:) är så sjukt glad att Albin sov här en natt till!!

Min lilla mamma :)

Albin och prutt !!

 


Gott nytt år!!

Har inte orkat skriva om nyår tidigare så det får bli nu. Började kvällen med att vara hemma hos Tilda och åt god mat. Det var jag, Tilda, Moa, Malin och eliza ( vet inte om det stavas med s eller z) till middag blev det gott kött, vitlökskroketter med beasås. Sen blev det kladdkaka till efterrätt. Sen skjutsade pappa oss till nathalies fest i loverslund. Det var väldans trevligt. Senare runt 1 ville jag bli hämtad. Då kom mamma och Albin och hämtade oss. Sen blev det mys framför film, sen sov vi:)


RSS 2.0