miley cyrus ,

Hon är verkligen nån jag inte klarar av , jag stör mig sönder på henne. Jag tycker inte hon ser särsklilt bra ut, jo med mkt sminkn och fixat hår.MEn hon sjunger bra och har lite anorlunda röst ! det gillas (y) men jag tycker synd om henne som alltid kommer ha "Hanna Montana" stämpel på sig, samma sak för dom i high school musical.


nej , jag tycker inte hon ser bra ut. kolla på hennes nya video med låten
"Party in the USA" där är hon sjukt söt, men hur mkt smink och hur mkt
har hon inte fixat håret innan liksom :D?    min åsikt.

dissad ?



ich bin dissad

New moon

Kollade New Moon igår med Tilda, sjukt bra ju! Men jag hejade aldrig på Jacob det ska vara Edward. :D Vaknade idag ( som vanligt) fast denna gången låg tilda brevid mig. Måste säga en rolig sak som hände Tilda. Hon vaknade i fredags, också som vanligt, men inte i sin säng. Hon har gått i sömnen och lagt sig i.....Albin, hennes lillebrors säng. OCh Han är så otroligt nsäll så han hade inte vågat säga till henne att gå.  Där låg hon under hans täcke på samma kudde :D HAHAHA



hej hej hej, , ,

hej , jag tycker jag har bloggat ganska mkt på sistone :D haha, kanske ska börja lite ? men jag kommer bli besviken, för jag suger. MEn ajg har typ inte gjort ett inlägg på as länga och sen ser jag att det vatt inne iallafll 8 stycken varje dag :D ganska roligt ! :)


inte seriös bild, haha ! Men hade lockigt hår idag i skolan :D

alla som vill kan ju anteckna...

RSS 2.0