Isn't he lovely

LAKRITS♥♥
bild tagen av min kära vän Alma :)

Albin min lilla bondpojk

Har inte träffat Albin på en vecka snart och jag börjar få lite panik. Vill träffas nu och är överlycklig över att han kommer hit imorgon. Det känns så sjukt konstigt att inte träffats på en vecka när vi i vanliga fall är med varandra nästan varje dag. Detta är det längsta vi var ifrån varandra på flera månader och ja.. det känns konstigt. Så helgen som kommer ska vi leka med varandra och hitta på massa roliga saker. hoppas du läser detta Albon :) puds på dig ♥


I saved The M

Orkade inte blogga igår, så det får jag göra idag. Igår kom Tilda till mig och vi satt och kollade på fina bakelser. Helt fantastiskt fina. Så idag blir det nog att baka cupcakes för första gången. Efter att vi suttit och kollat på bakelser så tog vi bussen till Pizzapalatset i stan för att äta lite middag med vår gamle vän Wiktor. Vi satt där i lite mer än två timmar och hade det trevligt. Ja, det var typ min dag :)
Vi åt lite ananas också, mumma

Åh gud va god den såg ut att vara nu efter!!!



Big City Life

Kom nyss hem från en riktigt bra shoppingdag med Alma. Har inte köpt för mycket, men inte heller för lite;) Vi kom till stan vid ungefär 2 tiden och är hemma nu, vid 19-tiden. Först gick vi lite i stan, sen åt vi på Zorbas, sen gick vi lite till på stan igen. Hittade fina grejer!
KISS-linne - Gina Tricot 149:-
BH - H&M 99:-
Svart stickad halsduk - Bik Bok 49:-
Grå tughalsduk - Bik Bok 49:-
världens bästa toffsar - Gliter 15:-
hårspray - H&M 49:-
anteckningblock - Lagerhaus 20:-



grattis Johanna 18 år!

Idag fyller en av mina bästavänner år. Johanna Appert. Hon var min första tjejkompis och hon jag har känt längst. Grattis på dig din bajskorv!


haha, en otroligt gammal bild från dagis när vi var..små. Kommer ihåg att jag råkade
sno dom låtsaspengarna. Hittade en bunt i fickan hihi



look to the right

Godmorgon på er. Vill först berätta lite om gårdagen. Var på stan med Tilda, jooi och Matilda. Men Tilda åkte hem tidigare, men vi fortsatte våran vandring. Hela dagen gick ut på att vi inte kunde bestämma vilket Cafe' vi skulle till. Det tog oss över en timme att bestämma vart, tillslut blev det ett Cafe' som ingen ville till.. Det fanns inte ens den fikan som någon egentligen ville ha, men så kan det gå när det finns många cafeer att välja på.


matildas boll till vänster och min till höger :)



far far away

Har kommit på att jag och Albin har typ ett långdistansförhållande. När vi är i Torsås så är vi lltid nära varandra. Även om vi inte är med varandra, jag är hemma och han är hemma så är vi ändå bara några 100 meter från varandra. Men när vi är hemhemma, som man kallar det, så är vi 10 mil ifrån varandra. Kan man kalla det långdistans? känns så iallafall. Jag kan liksom inte säga: Ska jag komm över på en fika, albin? Det tar en och en halv timme att komma till oskarshamn och sen en kvart till honom. Så en fika bara över dagen kan man glömma. Det är lite jobbigt ibland. Men men :)
♥♥


variety characters

Idag gick jg upp med tuppen, är det såå man säger? Lät konstigt. Men jag var iallafall uppe väldans tidigt. Var redan iväg vid 9-tiden. Tog en sväng till polishuset för att fixa både pass och id-kort. Ja, kortet blev ju, som vanlgt, extremt fint.. Nej, men jg blev väldigt ful men ska ju bara leva med det i 5 år -.-
Ska till stan sen med Tilda och Johanna. Ska nog inte köpa något, eller det vet man faktisk aldrig :)
Bild från idag, polishusets kort..
kort från igår när jag egentligen inte gjorde ett skit!


Morgonstund har guld i mun

sitter och myser framför roliga tv-serier, med datorn i famnen och hunden vid mina fötter. Ibland har morgonstund guld i mun.


Every you Every me

Tilda smsade mig och frågade om vi ville gå på fest på lördagskällen. Och det lät trevlit, så självklart. Vi åkte dit med ellen oh Malin och träffade massa gamla vänner på bussen. Visste inte att så många skulle dit med det var väldigt trevligt. Var hemma ganksa tidigt ändå, runt 1-tiden. Festen var för det mesta kul:)


you know what I mean

Sitter nu i min fotölj i Kalmar. Helt underbart att vara hemma. Sitter och njuter av att pappa står och lagar mat och att jag vet att jag inte behöver diska efter maten. Ni som aldrig har bott hemifrån kan knappt föreställa er hur det känns. Mammor och pappor är helt enkelt bra att ha. Nu är det äntligen lov och jag börjar lovet med att äta middag med familjen sen umgås med min kära granne Alma. Resten av veckan ska jag umgås med fler kompisar och bara ta det lugnt, men inte för lugnt.

Till Matte. Asså helt sjukt att du är hemma om nästan 2 veckor. Det är ingenting. Vi alla längtar såååååå!!:D


En ganska fin bild på mamma och pappa!

OCh en fin bild på min saknade syster.


alla hjärtansdag

Som ni alla förstod så var det Albin som skrev förra inlägget, bloggrapead. hihi busigt av honom.
Igår var det alla hjärtansdag och självklart spenderades den med min fina pojk. Vi bestämde att inte göra något stort eftersom det var en tisdag i Torsås. Men när skolan var slut, hängde min nyckel i mitt skåp och ett fint hjärta var ritat på. Det stod: Öppna mig. Jag öppnade och såg en superduper fin blombukett med massa fint i och en gosig nallebjörn. Fick tårar i ögonen. Sen skyndade jag mig hem för att fixa min lilla överraskning. Vi möttes på Pizzan och ytog maten med oss hem. När vi kom hem fick han se att jag gjort om mitt rum till en mini "restaurang". Men ett bord, stolar, tända hjärtljus. Där satt vi på vår Alla hjörtansdags dejt. Vi gosade, spelade gitarr och... pluggade.


Albin är sååå fin

Asså jag måste säga att jag har världens bästa kille. . tihhihihi!!!! Så sjukt go är han. Svinsnygg och hur biffig som helst. Inte en ända finne på kroppen. Alldeles slät och härlig. Kalla mig toffel, men jag gör verkligen vad som helst för honom. Precis ALLT!! ;)
Hans rumpa är väldigt fast och inte "gropig" överhuvudtaget. Den kan man bita i ordentligt. Ville bara säga detta och att jag älskar honom. TJA TJA BLOGGEN

allt läggs på hög

Kom på en grej som min fina pojkvän sa när vi var på Modehuset och kollade på skor. Då gick jag fram till ett par supersöta tofflor. Dom var ljusbruna med en röd rosett på. Kände att jag kanske ville ha sånna, speciellt när det var REA. Konversationen gick till såhär:
Jag: "Åh vilka söta tofflor. Man kanske ska ta och köpa sig ett par..?

Albin: "Tror tyvärr inte att dom har storlek båt..."

snällt

RSS 2.0