En riktig frukost

Hej jag hete Maja och jag ä från kälma och jag äter ff-kåv vaje dag.. Så ser min pojk mig, och det börjar faktiskt stämma. Har ätit ff-korv nu och idag åt jag en rejäl frukost. Är så mätt att jag snart spricker. Ska snart till stan med två vänner, Tilda och Johanna!:)


Ta en deg

Igår bestämde Albin och Anton att vi skulle ha "parmiddag". Så jag, Albin, Lisa och Anton gick till pizzerian för att svulla. Tog en gyrostallrik med extra mkt vitlökssås. Det var så sjukt gott. När alla tallrikar var rensade, gick vi tillbaka till skolan för att kolla på treornas slutkonsert. Dom var superduktiga:) efter konserten skyndade vi oss hem till Albin för att kolla klart på hockeyn. Inte så spännande match kanske.. En trevlig dag tycker jag allt!!


Standing ovation

Igår kom Bella och Lisa hit och Ebba var ju självklart här. Vi satt hela kvällen och repade till vår fina kvartett. Vi hade det supermysigt och vi ställde oss på balkongen och sjöng. Ett par i huset längre bort gick ut för att lyssna och efter fick vi stående ovationer. På kvällen kom Albin och vi sov över! Nu sitter jag med Lisa och väntar på att vi ska börja:) ha det gött


Konfirmation och hela faddirullan

Idag gick vi upp extra tidigt för att göra oss snygga till Sofias konfirmation. Vi var bara i kyrkan i 1 timma och sedan åkte vi och alla gäster hem till Sofia och åt god mat och massa goda pajer. Vi hade det jättetrevligt!! Sofia är då Albins kusin:) efter konfirmationen åkte vi hem till Albin för att packa och sen tåg vi tåget hem. Nu sitter vi hemma hos mig och blir att sova här i Kalmar inatt för vi kommer vid halv 12 annars till Torsås:( ha det gött!!


Kashmir

Lördagen var lika bra som fredagen och den spenderade vi på Albin och deras badställe typ. En sjö där dom har båt, brygga och en liten mysig stuga. Vi fiskade och efter många försök fick Albin en fin liten gädda. Vi satt även och fikade med hans mamma och hennes sambo. En mysig dag!! På kvällen blev det bio med Albin, hans bror och deras kompisar. Vi såg filmen get the gringo och den var ganska bra tycker jag allt! En perfekt lördag med min man i Oskarshamn:D


Min fredag

Sitter nu hemma hos Albin och vi har ätit god mat med massa efterrätt. En sjukt mysig fredag. Vi har vart hos grannen och hälsat på deras kattungar som endast är 3 dagar gamla. Dom ska även få en av katterna. Det är så roligt att få gosa med djurbäbisar när man är här för det är inte riktigt något jag gör dagligen. Sitter nu i soffan och kollar på en spännande hockeymatch, Sverige mot Ryssland. Vi är hos hans pappa men ska hem till hans mamma senare. Ha en lika bra fredag som jag, om det går;)

Har försökt ladda upp inlägget i 2 dagar nu..


Turn the tide

Sitter ännu en gång i skolan och vi har haft den konstigaste dagen någonsin. Vi hade engelskanationella i hör och läs och det gick inte alls bra. Men som mamma säger: det dör man inte av, eller hur? Jag överlever nog. Sen gick jag hem och vilade sen en lektion till. Nu väntar jag på att Albin ska bli klar så vi kan repa till imån:)
En fin bild på min vän!


signed, sealed delivered

sitter i skolan och väntar på att få gå till matsalen. Har hört att det är äcklig mat i skolan idag, men man måste ju äta;) Gratis är som sagt gott (y) än så länge har det varit chill i skolan och jag har bara en lektion kvar. Imån blir det nationelaprov..igen sen på Torsdag är det uppsjugning och på fredag brännbollsdag typ. Helgen ska jag spendera med Albin och hans familj i Oskarshamn, myyys!!
lyssnar sönder på alla låtar jag kommer på, kan inte bestämma vad jag ska sjunga på Torsadg..



Hockeybockey

Nu sitter jag i sängen med Albin och kollar på hockeyn, va ickespännande det är. Men man ska inte klaga när man leder och vinner!:) var och handlade förut och kom hem med ett paket russin med olika smaker. Det är vad jag kallar spännande!!:)


Men in pink

Kolla mitt nya mobilskal. Gillar ni det? Jag gillar det stark:) den är typ lila rosa, lite kikare än vad det ser ut..


Fly me to the moon

Har haft en otroligt skön helg. Har endast tagit det lugnt och har till och med legat ute i solen. Så himla skönt, snart är verkligen sommaren här. Jag och Alma låg ute i några timmar igår och låg och pratade skit. Ni missade väl inte månen igår? Det var totalt fullmåne och det var hur fint som helst. Månen lös upp gatorna för det var så stark. Försökte ta bild, men det syns inte hur fint det var..


Panta la mera

Är man fattig så är man. Jag och matte åkte till Ica i fredags och pantade för att kunna köpa godis. Vi köpte choklad för 35 spänn. Tror det var första gången som matte pantade om jag ska vara ärlig;)


Flickan och kråkan

Ligger nu i min sång ensam och ska snart sova. Ebba är inte heller hemma, men kommer nog hem inatt. Så, ja, nu vet ni hur det ligger till. Bild från Valborg på hur jag såg ut.


RSS 2.0