Göteborg, here i coooome

Idag drar jag till Göteborg. Skulle egentligen åka imån, men det ska bli oväder imån, så det blir idag istället. Ska fira jul med mina kusiner där, kul kul! Jag ska göra om min blogg också, en nystart helt enkelt.

Måste bara säga att det var så skönt när sista inlämningen lämnades in till lärarna. Jag kände mig helt fri.

Robert Pattinson

enligt mig är Robert Pattinson en av de snyggaste personerna på jorden, för att han ser lite annorlunda ut och är sååå snygg helt enkelt. Men alla har väl sina dagar?

han ärhur snygg som helst, men men inte alla dagar

HAHAHAHAHAHAH!!! dör. varför har han liksom svarta knästrumpor med gubbskor, Halsduk så det ser ut som han kvävs och sen badbyxor? det är liksom en badklädes reklam :D Han är också lite rosig om kinderna:)

julmys

Var med Alma idag och köpte de allra sista julklapparna:D Nu har jag köpt klart..tror jag. Sen efter stan köpte jag ovch mamma gran och klädde den. Ätit julgröt har jag också gjort. Nu sitter jag här och bara chillar på datan, skulle behöve plugga men NEJ!! :D


alla julkappar som jag har köpt:D

resultatet!!

såhär såg jag ut..

We Belong Together

Sitter här och kollar på Robinsom med Matilda. Ätit pizza och godis gör vi, men jag köpte inget godis... flummigt sagt :D Vi har bara chillat idag, tänkte åka och fika, men det är för kallt....

(sitting here with Matilda and we're watcing Robinson. We have been eating Pizza and candy,  but i didn't buy any candy.... weird :D We have just been chilling out today :d)

water fo elephants

Hellu!! Inget vatten i hela Kalmar? shiiiit, kan ju inte kissa): Jag vill ju duscha, känner mig smutsig.

Igår var jag med johanna och tilda, men tilda blev sjuk och åkte hem. Jag köpte julklappar och så.

Idag ska jag vara med Matilda, det var ju ett tag sen. Kuuuul ska det bli!! :D Godis är jag sugen på...

( Hellu! No water in entire Kalmar? I can't pee): I wan't to take a shower, cause i feel dirty. I was with Johanna and Tilda yesterday, but tilda was sick så she went home ): I also bought christmaspresents ( julklappar). Matilda is coming to mee today, It's gonna be so fuuun :D I wan't candy...)


Hihih, gammal bild på matilda och mig:D ♥


min nya blåa gitarr

Har fått en ny gitarr av Pappi och Mammi! SÅÅÅ SNÄLLT!!!:D Den är blå och jag är kär (y)

(Pappi and Mammi gave me a new guitar! SO KIIND!!!:D It's blue and i'm in love (Y)
)


Google är som hjärnan jag aldrig fick...

Har inte mkt att göra, så söker på mina kompisar på google.
När jag sökte på mig så kom massa bilder från Facebook, bloggen och från idol fram. Men när jag sökte på Ebba eskilsson fick jag fram hennes gamla blogg. haha, sitter här och kollar på gamla bilder och inlägg från min lila vän i Karlshamn:D

Ser ni inte vilken pudding hon är?

När jag söktepå min kära vän tilda kajbjer kom det ungefär upp 90% bilder på mig och mina kompisar och min blogg:D? haha

Det här åt jag idag

vaknade vid halv 1, så var inte sugen på frukost utan på mat. Åt Felix Mexikanska paj och en macka med skinka och smält ost. Snart kommer mammi och pappi hem, då ska dom laga potatisgratäng, kött och bearneisesås. MUMMA!!:D

(woke up at half past 12, so I didn't want to eat breakfast. I wanted food so I ate Felix's Mexican Pie and a ham and cheese sandwich. Mumi and Dadi will be home soon, and they are gonna cook meat and potatoe(gratäng) with bearneise sause, YUMMI!!:D)

Mina föräldrar

Min mamma heter Anette Christina Söderström (fd Wennberg). Hon är 45 år och föddes på Öland, Borgholm. Hon är en av de snällaste personerna ever. Hon är gossig och ibland försöker hon vara ungdom. Men det gillar jag. Jag och mamma är väldigt lika, enligt folk, medan jag tycker vi är mer olika med åren.

Min Pappa heter Mats Carl-Gustaf Söderström. Han är 56, vilket betyder att det är 11 år mellan mina päron. Men åldern är väl bara en siffra? Han är suuupersnäll:) Han är född i Kalmar, ungefär samma område där vi bor nu. Han är lite mer lik min syster, både sättet och utseende.

Mina föräldrar träffades för en massa år sen. Tror mammi var i 20 års åldern. Fast första gången de träffade varandra var när mamma var cirka 13 år på en strand. Mamma syster var med massa kompisar och mamma fick följa med. Då skulle hon gå till affären och köpa öl och typ cigg. Då frågade hon om hon skulle köpa något till någon. Då svarade min pappi att han ville att mammi skulle köpa typ en öl. Alla i affären visste vem mamma var så hon fick köpa till hennes syster, och mammi var 13 och hennes syster 18. :) Mina föräldrar är fortfarande gifta!:D

päron......

heeeeeej jag heter Maja, jag är ett päron. Vad är du? Jag sitter i skolan nu iddi som jag är och kollar på Bella som kollar på Ebba. Idag ska vi till Kosta och giga. Och jag ska va naken...


min presentation, my presentation

Okay, i'm sorry soph, but i'm not gonna be able to write this in english ):

Jag heter då Maja Elisabeth Söderström, men vill ändra mitt första namn till Maia. Det är bara för jag tycker namnet ser så lame ut. plus att det värsta jag vet är när folk uttalar J sjukt djupt liksom. Och hur många MAJA finns det inte här i Sverige? anyway, jag föddes på BB i Kalmar, typ 5 minuter från mitt hem. Jag har alltid bott på på samma adrass, granne med psyket. (kanske finns en baktanke där?)

Jag har, sedan ettan till nian, gått på Falkenbergsskolan, som jag tycker väldigt mycket om. Kände mig trygg där och behövde inte skämmas för den jag var liksom, kunde vara mig själv. Där gick jag i samma klass som mina bästavänner. Men sedan började alla bråka, och nu är vi uppdelade. Det tog jag väldigt hårt eftersom för mig är alltid vänskapen det starkaste bandet liksom.

När jag var liten tränade jag väldigt mycket, hårt och ofta. När jag kollar tillbaka på bilder så ser jag att jag såg ut som en mini bodybuilder. Mina muskler hade tydligen en tendens att sticka ut mycket. dom syntes liksom. Oftast när man är tjej är det vanligast att musklerna blir långa och utsträcka, vilket är väldigt fint, men inte på mig inte. Även min röst var lite annorlunda när jag var liten. Jag lät som en repig Rod Rod tewart skiva i snabbspolning, som hackat upp sig. Var så hes att man knappt hörde vad jag sa, plus att jag stammade, grattis:)

Så läne jag kan minnas har jag alltid varit väldigt hödljudd och jag gillar att höras. Jag älskar när folk vågar stå ut med tillexepel olika stilar, musiksmak, intressen osv. Jag har aldrig riktigt vågat stå ut ur mängden särsklit mycket, bara lite. Därför vardet ett stort steg för mig att välja en skola i Torsås. Hade redan valt Samhälle media tills jag liksom insåg att jag inte ville bara plugga i 3 år till. Så valde att välja något som inte fanns där jag bodde, och jag ville hålla på med något jag brinner för, musiken. Så nu blir man typ mobbad för att man går i den mobbade skolan mitt i ingenstans, SO WHAT!!:D ( i'm still a rockstar, i got my rockmoves lalala....)

Jag gillar att ha roligt och tar oftast inte saker på allvar. Istället för att vara tråkig och plugga och inte ha kul, väljer jag att ha roligt och skratta. Man är ju bara ung en gång? Jag HATAR när folk rankar sig själva som bättre och högreklassade männsikor för att de är smartare än andra. Folk uppfattar oftast mig som osmart, men det är bara för att jag inte tänker utan säger oftast det första som ploppar upp i skallen.

Jag kan vara väldigt självisk ibland, och hatar när jag har fel.

Jag älskar att sjunga, inte många som visste det förrän jag sökte till IDOL 2010. gick väl bra.

jag älskar att förändra mig själv, hårfärg, kläder, smink, ögonfärg. Detta har resulterat till att jag fick klippa av mig nästan allt mitt hår, för jag färgade sönder det. Sedan fick jag klippa igen för jag gjorde plattpermanentning som sket sig. Så nu går jag runt med en sjukt ful frilla, det växer väl ut? ;)

Jag älskar min hund så sjukt mycket. Han har verkligen en stor plats i mitt hjärta. kommer aldrig bli glad igen efter han har dött ):

onödig fakta om mig: (det där uppe var nödvändig fakta)
Jag är ungefär 1,73 m lång
Jag älskade att träna, tränade gymnastik i 7 år och fotboll typ 8, fridrott 1 år och dans 3 år.
Jag bär nästan aldrig någon färg, har inte hittat en färg jag gillar än
Jag är pedandiskt när det gäller hur kudden och dörren och belysningen ska vara när jag ska sova, men annars är jag en av de slaarvigaste människan på jorden
jag hatar att läsa, förrutom twilight böckerna
Älskar One tree Hill och andra bra serier på tv
kan inte äta kebab, men älskar gyros
lärde mig att rapa förra året
har stora fötter och händer

har koncentrationssvårigheter och kan inte sitta still, jobbiht när man är i skolan ;)
Hatar när folk skämtar om något fult med mitt utseende, speciellt min näsa som jag hatar mest i hela världen.
Just nu vill jag vara med Tilda Kajbjer
får panik när folk pillar mig i håret, känns som det slits
har väldigt svårt att komma i tid när det gäller på fritiden. Är alltid i tid till lektioner men kan aldrig komma i tid när jag ska tex. hem till en kompis eller mötas någonstans.



Om jag fick välja skulle jag vilja se ut som jag gjorde för 2 år sen.
Då kunde man äta utan att bli tjock, man var liiite brun för det var snart sommar,
håret var i den längd och färg som jag vill ha det.

it's all about me

♥ Dag 1 – Presentera mig själv.
♥ Dag 2 – Mina föräldrar.
♥ Dag 3 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 4 – Vad är kärlek.
♥ Dag 5 – Min dag.
♥ Dag 6 – Min bästa vän.
♥ Dag 7 – Ett ögonblick.
♥ Dag 8 – Min tro.
♥ Dag 9 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 10 – Mina syskon.
♥ Dag 11 – I min handväska.
♥ Dag 12 – Den här veckan.
♥ Dag 13 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 14 – Mina drömmar.
♥ Dag 15 – Min första kyss.
♥ Dag 16 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 17 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 18 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 19 – Den här månaden.
♥ Dag 20 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 21 – Det här upprör mig.
♥ Dag 22 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 23 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 24 – En första. 
♥ Dag 25 – Mina rädslor.
♥ Dag 26 – Min favoritplats. 
♥ Dag 27 – Det här saknar jag.
♥ Dag 28 – Mina ambitioner.
♥ Dag 29 – Ett sista ögonblick.

took this one from one of my best friend - Alma ;)

hey musikalitet och styrka

kollade på lite extrema saker på youtube coh valde dessa 2 för jag är / har varit väldigt
intresserade av båda. han är aweeesooome!!:D


Tränade gymnastik som bara den när jag var liten, och vet själv hur jobbigt det är.
domma var bara liite bättre än mig ;) hahaha slutade för att det var för mkt träning... hey potatis


that's just how i feel

Det känns jag har tappat så sjukt mkt kontakt med alla mina gamla kompisar bara för att jag valde en skola 20 minuter (med bil) från alla andra. Alla i Kalmar är liksom med alla, men jag känner mig helt utanför. Menar inte att jag valde fel skola, verkligen inte. Är jättenöjd med mitt val, för jag älskar musik och man känner nästan alla på skolan. Men jag vill inte tappa kontakten med mina bästakompisar för det.

Jag blir liksom inte bjuden till något, vet inte när det händer saker i Kalmar längre. ja, jag är känslig och inte direkt glad idag. Men det är ändå så jag känner ): saknar er ju!! ♥

(It feels like I've lost contact with all of my old friends just becuase I chose a school 20 minutes (by car) away from everybody else. Everybody in Kalmar are hanging out with everybody, but i feel like a outstander. I'm not saying that i chose the wrong school, i'm really happy that i chose Stageyou cause i love music. and you almost know everybody, that's nice. But that doesn't mean that i have to lose all my old friends?)


saknar allt och alla!!

jaja, hejhejhej fjortis på mig, kalla mig vad ni vill....
Saknar er så sjukt mycket♥

Hate saying goodbye ):

Sophia åker till Usa om några dagar, men åker  till sthlm imån, vilket betyder att jag var tvungen att säga hejdå till henne igår. Det var det sorgligaste någonsin. Vi grät som små grisar. Hon är verkligen en av de snällaste människan jag någonsin har träffat. ÅÅÅÅH, kommer sakna henne så mycket!! ): ♥

(Sophia is going to USA in a couple of day, but she's going to STHLM tomorrow, wich means that i had to say goodbye to her yesterday. It was the worst ever, it wasso sad, We cried so hard. She is really one of the kindest and cutest person i have ever met. I'm gonna miss her soooooooooooo much!! ): Love you Sophia, kram kram kram och puss, vi ses ): ♥♥)


have fun in LA, say hey to everybody!! i promise you, vi ses!! :D ♥

rocknight and minixmas:D

Rochnight denna helgen, det var jätte bra. Först var vi på en konsert i vår skola, dom var jätteduktiga. Sen gick vi på en fest, alltid kul ;) Sen nästa morgon skulle vi fira minijul för soph, för hon ska tillbaka till USA snart ): BILDER :D

(Rocknight this weekend, it was so fun. First we went to a consert in our school, it was very good. They are so good. Then we went to a party, always fun, right? ;) And the next morning we were going to celebrate minichristmas cause Soph is going back to US very soon. PIC :D
)







Thanks for a wonderful minichristmas Sophia, Bella, Ebba, Lisa, Emma, Maja
Erika, Stina, Jindra och lilla albin:D

RSS 2.0