nytatuerad

Har tatuert mig och är så så så så så så sjukt nöjd!!:D


let me love you

suger på att blogga, men jag har helt enkelt inte orkat. Sitter i min soffa och vill inget nnt än att spela sims. Men jag hr ju inte det.. förresten så hackar bokstaven a på mitt tangentbort, så ibland blir det cp. Idag är det Söndag och idag ska jag äta subway med Bella och sen blir det Jersey Shore med Alma ikväll. En mysig dag. Har haft en kanonhelg än så länge och det blir bara bättre och bättre kan jag lova! Nu sk jg nog dusch, ADIOS.. Ps fyller år om 8 dgar

Bara för att jag vart så tråkig på bloggen så blir det många bilder!!!:D









skoooooolan

Sitter i skolan nu och magen är fortfarande lite upp och ner, så att säga. Har haft 2 lektioner idag, vilket har varit wunderbar!! Ska, om 20 minuter, till ensamblen. Det ska bli kul faktiskt:) ha det!!

ledsam helg

har inte hunnit blogga för jag har haft mmmagsjuka nu i helgen... BLÄÄÄ

home is also where the fart is

Igår kom matte hem med ett lite brunare yttre. så snyggt. Både brunare yttre och vitare tänder. Vi åt stuvade makaroner och köttbullar för det var hennes önskning, och gott var det också! Sen blev det kvalitetstid med familjen innan alla gick till sängs. En trevlig och rolig dag tycker jag allt. Ska hem i kväll igen för att hänga med die Familie :)

Little Prutt blev överlycklig över hennes hemkomst:)

Whole lotta love

Sitter nu i skolan, bredvid min man, och väntar på att klockan ska bli lite mer, så jag kan åka hem för att träffa min lite saknade syster. Har inte ens hört hennes röst på 5 månader. Lite sjuk faktiskt. Men det ska bli kanonkul. Blir nog lite familjemys efter 5 månader utan syster yster!!


silence of the lambs

Har varit med Albin denna helgen hemma hos honom. Vi har lekt med lamm som är 2 veckor gamla och vissa som bara var en halv dag gamla. Det var så mysigt och dom var hur söta som helst. Vi har ätit pannkakor med släkten Hagman och träffat morfar hagman. Han var en trevlig man som var allt lite för grov i munnen. Men det var bara roligt. Har haft en superrolig helg på Korsvägen 6! :)


Dom lever ett ganska annorlunda liv än vad min familj gör i Kalmar faktiskt.
Att vara ute bland får och höns, hugga träd och jaga är liksom deras vardag typ.
Och det är det jag tycker är så roligt, för det är så himla stor skillnad mellan våra vardagsliv.
Åker jag hem till Albin så vet jag att det inte blir så som jag har det hemma, kul med ändring:)



running and running, it never ends

Har inte pallat att blogga nu när jag är i Torsås för internetet suger så sjukt mkt. Sitter nu i skoaln och har just skickat in rapporten. håller nu på med en psykologigrej. Ganska tråkigt..

Glömt att berätta om förra helgen. Albin var ju hos mig och vi hade så kul. Vi lagade mat till hela familjen, bakade cupcakes, var och promenerade på Ölandetoch tog det lugnt. Bilder kommer när jag är hemma och har tid. Men det var iallafall en superduper trevlig helg med min bonnapöjk. Nu till helgen ska jag hem till honom istället vilket ska bli kul och skönt. Nu måste jag plugga vidare...Adios Amigos:)

RSS 2.0