Anananas

Hej! Är sämst på att uppdatera, men jag står för det. Idag har jag haft en så otroligt onödig dag i skolan. Men det var ändå så kul, för det kom en man dit som var sjukt duktig på gitarr och pratade om allt mellan himmel och jord. Han var så rolig:) nu sitter jag och pluggar på matte och väntar på Bella som ska plugga på trafikkunskap med moi! Byyyyye


Sådan mor, sådan dotter

En bild på mamma och mig. Plattade hennes hår igår innan hon och pappa skulle på någon fest. Trevligt verkade gamlingarna ha, eftersom dom kom hem halv 3. Ibland får ju faktiskt även dom festa. Nu sitter jag på väg till Torsås.. Igen.
Saknar Albin


Hark! The herald angels sing. Eller nåt sånt

Har suttit på körlektion från halv 10 från till kvart över 4. Dör av seghet. Kul var det väl egentligen inte. Hade iallafall kul med Bella. Lite skrattinfluensa och så. Nu sitter kära Tilda i vår bil och vi ska hem nu. Adjö!!!


You can go your one way

Fick gå upp vid 7 idag för att ta bussen vid kvart över 8. Det var inte nådigt. Nu sitter jag iallafall på bussen med Bella och ska ju då till Torsås för lite kör-rep. Ikväll hade jag tänkt umgås med Tilda.
Xoxo gossip Squirrel


Tallest man on earth

Kom och tänka på en grej jooi sa när vi var små. Hon berätta att hennes farmor levde när hitler fanns. Jag som var så ung och okunnig frågade självklart vem den där hitler. Jooi hade säkert fått höra att han var en stor man, en man med stor makt. Men när hon berättade att hitler var en stor man, trodde jag att han var en jätte. Jag frågade även vad han gjorde. Då svarade hon att han förstörde städer och dödade människor. Så en stor del av mitt liv trodde jag att hitler var en stor jätte som mosade människor med sina gigantiska händer, klev på människor och deras hus och förstörde deras byar. Han hade rufsigt hår och trasiga kläder. Ville bara säga det innan jag går och lägger mig:)


Ratata, utveckla dig!!!!

Vet inte hur jag ska förklara tråkigheten av den filmen vi kollar på i skolan. Det är om ett mixerbord och alla dess funktioner. Det ända jag har uppfattat är att själva bordet heter LS9. Mer har jag tyvärr inte uppfattat:( fred sitter och gör flätor i mitt hår och försöker knyta fast dom med mitt hår. Ebba är lika insatt i sin mobil som jag och Lisa med. Emma tittar i marken och gungar på stolen. Petron spelar spel. Insatt klass (y)


Såpbubbler

Såg nu att jag inte bloggat på hela veckan, men skitsamma. Förra helgen var jag hos Albin och tog hand om hans hundar. Det var kanonkul. Så söta hundar:D veckan har vatt likadan som alla andra veckor. Idag åker jag hem till min kära familj. Men måste vara tillbaka i Torsås halv 10 imån... Puss haj

Bennnnnnnnnnny!
Som vanlig en matbild.. Det lagade vi i fredags:)


Love is in the aiiiiiir

Albin <3 Maja


lördagsmys

Halli hallå! Idag är det lördag och jag vaknade brevid min käre vän Tilda. Vi hade det jätte mysigt igår och kollade på I Spit on your grave. Den var ganska bra, hade liiite för höga förväntningar eftersom Matilda sa att den var cp hemsk. haha. Idag har vi bakat scones och gjort klart några inlämningar som jag hade kvar. Tack Tilda!!!!!!!! Nu blir det att ta ett bad och sen chilla. så otroligt skönt.

Kullzenska

Har vatt på kullzenska med Tilda sen plockade vi upp Matilda på vägen. Så mysigt! Tror Tilda kommer hit sen, då blir det skräckis:D


Fruitii tuitiii

Morfar och Kristina var ju här igår som sagt och åt middag. Även moster men hon kom lite innan. Det var jätte god mat, mamma hemlagade thaigryta med Jasmineris. Sen till efterrätt blev med fruktsallad med glass, nötter och citronmeliss:)


Veckans planer

Har inte orkat blogg nu på lovet. Men nu skrivet jag om hela lovet och mina planer.

• lördags- vaknade i Torsås med albin. Tilda i min soffa och Moa och Ebba i ebbas säng. Packade och åkte hem. Bio med becca och Tilda.

•söndags- var med Alma och kollade gossip girl och Jersey shore som gamla tider. Chips också haha

•måndags- logoped sen stan med jooi och Matilda. Sen kom albin då blev det film

•tisdags- stan med albin köpte massa, sen lagade vi den bästa middagen

•onsdags- firade Lisa med thai silk med Torsåstjejerna. Sen kom Tilda, då pucko och film.

•torsdag (idag)- logoped, sen kommer moster, morfar och Kristina. Då middag sen bara chilla


RSS 2.0