CP DATA !!

hejsan , har skrivit typ 100 inlägg som inte går att lägga ut för det är bilder? har ju shoppat så mkt i helgen så ville ju visa allt :D Men tyvärr så går inte det. Kanske senare. En bra nyhet är att Toms Syster fick barn inatt :D En kille och han skulle heta Albin tror jag! gratttttis !!!


1000 kronor rikare :)

Hade inget att göra så jag rotade lite i mina hemliga lådor. OCh då hittade jag 400 kr på gina Tricot och sen 600 kr :D Vem har tur , kanske var det karma ? haha. På lördag ska jag ju åka till Hansa City så då kan man ju shoppa nåt :)


ha man tur eller har man tur ? haha ! jag är rik...igen

tilda is back , back to stay

sorry för dålig bloggning , whatever :) haha Tilda is back, hon är tillbaka nu till skoln :) hon har vatt i London och shoppat skiten ur sig. as mkt asså ! har saknat henne, och hon köpte 4 par öronhängen var till oss. Vilken överraskning :)



dagens kommentar ,,,

Jag var på El greco och skulle köpa mat, då sa dom ,


Tack så mkt , smaklig måltid !
Då svarade jag, " TACK DETSAMMA !!!!! "

såå pinsmamt , som om don ksulle äta också , :D HAHA

TRÖTT SOM BARA DEN !

Igår var jag ju på Gymnasiemässa, vi kan kolla alla skolor som jag skulle kunna tänka mig att gå på. Men jag blev typ KÄR i Stage4you, allt var bra med den skolan förutom att det tar en timma att åka till den. Men annars så är den ksit bra, en bred linje, man får spela in i inspelningsstudion när man vill, man kam boka scenen och allt såntdär. Verkligen nåt jag vill, men får se.

Var med Alma igår efter gymnasiemässan, kollade på film och åt El greco ( det sägs att dom har gått i konkurs? )Men var så trött så jag somnade hemma hos Alma, det gjorde hon också. Sen gick jag hem vid typ kvart i 1. Sjukt tidigt för att vara mig och Alma. Då somnade jag nästan direkt och vaknade vid typ halv 1 :)


fatta vad coolt att gå på en sånhär skola ! :)

This is it ,

En bild som jag har velat lägga in super länge nu asså, det är när jag och Alma var på Liseberg. När jag mäter min hand mot Michael Jackson. Har inte kunnat lägga in bilden för min gamla mobil är CP, men jag fick in dessa bilder. enjoy

Och jag som trodde att Michael Jackson hade stor hand ...

Såhär glad var jag. Tänk att jag har hållt min hand på hans(nästan)

This is it, here I stand
I'm the light of the world, I feel grand
Got this love I can feel
And I know yes for sure it is real


videoinlägg :)

Kolla bara vad duktig hon är ! :D



min gitarr är BÄST ! :D

hjärt problem eller dålig kondis ?

Idag i skolan så hade vi idrott och jag visste att vi skulle hålla på med pulsmätning och sånt. Så jag sa innan till Anna när jag såg henne i korridoren att mitt hjärta bankar väldigt fort. Då sa hon att vi ksulle mäta det på idrotten. Och jag ficka ha pulssaken först. Jag är lite onormal,

Det normala för viloläge = 60 slag , jag hade 90-100
Bara av att ta på mig pulssaken blev jag "trött" hade pulsen = 120
Av att gå upp och ner för en bänk i en minut = över gränsen 195
Det är inte bra asså, alla bara skrattade åt mig "/


världens sämsta bloggar

är jag ! Asså jag har hadft en så stressad vecka att jag inte har hunnit gå in på datan, helt sjukt! Men nu gör jag ju det. Tror banne mig att jag ska vara så snäll mot er att jag ska lägga ut ett klipp :D HAHAHAHA ! Har haft en suuuuuuuper plugggggg vecka. Inte kul. Men idag har jag haft kul och imån blir det gymnasiemässa:D sjukt kul !


so you gotta take the good with the bad

Snart ska man ju välja gymnasium!!!! Jag är så nervös inför det. Jag vill verkligen ta nått jag är intresserad av, men det gymnasiumet ligger lång härifrån. Och det tror inte jag att jag pallar. Jag vill gå på Stagg och så men då får jag ta en linje som är bred och så. "/ VILL INTE SLUTA PÅ FALKENBERGSSKOLAN!!


låtrubriker ??

Jag har inte hunnit plugga idag , har vatt på sången, kollat Gossip Gilr, Hollywoodfruar, pluggat och sovit :D MEn har tänkt och jag vill ha låttexter som rubrik, ganska coolt. Inte bara låtens namn , utan texter i en låt som passar in på inlägget :D


funderar på att färga ??

Jag har tänkt och då tänkte jag på att jag funderar på att färga mitt hår mörkt igen...? Fast isåfall får det nog bli om ett tag när jag har fått en utväxt. För det första så passar mina ögonbryn in i mitt mörka hår. Men det är inte lika roligt att bara vara hel mörk i håret, utan lite finare att ha slingor. Så jag vet inte riktigt ännu. Vad tycker ni ? :P


Ljust eller ...

eller mörkt ? kanske inte så mörkt :)
kolla mina ögonbryn matchar in ! :D


min laddare är borta !

min laddare är borta så kan inte gå in på min mobil. Jag jhade laddaren igår hemma hos johanna, och jag tror att jag tog med den hem. Men jag vet ju inte. Så johanna, om du ser detta ring mig. Det är ingen som svarar hemma hos dig / upptaget. vill verkligen ha den !!!!!!!!



helgens låt !

Tänkte säga att denna låten beskrev mig i fredags, men nej det är inte sant. Men denna låten blir verkligen helgens låt. Den påminner om i Fredags. Har haft den på hjärnan sen dess. Sjukt bra.



I know your type
Boy you're dangerous
Yeah you're that guy
I'd be stupid to trust
But just one night couldn't be so wrong
You make me want to lose control


Presidentens dotter Taylor Momsen

Tilda och jag är dom coolaste i världen. Så det första vi gjorde i morse var att titta på Spy Kids 2! Den är ju super bra ju, haha! Ganska gammal kom vi på eftersom att Taylor Momsen är med i den när hon är ett litet barn. ( lät som låten i lejonkungen) Hon var så sööööööt. Sen såg vi också atttjejen i Hannah Montana var med. Inte miley utan den andra.


Presidentens dotter i Spy Kids 2.

Och den söta flickan i Grinchen.

Och här är tjejen som är med i Hannah montana. inte Taylor


har inte hunnit blogga...

hejsan, har inte hunnit blogga nu i helgen för har inte pallat.haha. Men imån ska jag förbättra mig, jag lovar. Igår, asså i Fredags så blev det FESTAAAAAAA !!! Det blev jätte roligt. först så var vi tjejerna och hade kulo sen gick vi in till Sandra, för fanns inget annat att göra. Men Sandra är för dyrt tycker jag. Det är liksom inte värt det när det går runt 1000 000 96:or där. Så vi plankade in. Hur lät som helst. Efter Sandra så blev det hem med kompisarna till mig och sova. En riktigt lyckad kväll. Och jag lovar att bilder kommer.
BTW, sjöng good girls go bad inför alla på Sandra...i micken!

Bilderna finns på Tildas mobil, kommer nog in snart :D


hatar spindlar !


jag satt på mitt rum och lyssnade på musik , så ropade matte på mig. Då ska jag just gå ut och så såg jag över min dörr, den största spindlen i hela världen !! Jag fick PANIK!

kan tyvärr inte ta en bild från google för jag kunde inte ens titta på bilderna ! "/ nu ska jag snart sova i ett rum fullt med spindlar ...


Gossip girl in my heart .

Shiiit vilka bra avsnitt av Gossip Gilr det har varit nu på TV:n asså. Idag grät jag över att Blair räddade Chucks liv och att Dan och Serena blev tsm igen. Dom är det perfekta paret asså. haha! Jenny och Nate ♥  Får inte nog av serien asså, men den ligger ännu inte 1:a på min lista över bästa serier. Der gör fortfarande One tree hill !! :D ICH LIEBE SERIER :D



har inget att skriva här...

tjenare ! :) haft en bra dag ? det har ich ! :) Imån blir det att "FESTAAAAAAAAAAAAAAAAAAA" med tjejerna. haha ,kuligt kuligt.



var ute med prutt efter skolan...... K
japp ,´jag vet att jag ser över glad ut :)

videoinlägg :)

Hejsan , har bestämt mig för att lägga in lite fler videoinlägg. Mest på mina kompisar och mig, inte där jag sitter själv och pratar:D Men här är det bästa klippet !



Min och Matildas humor. Det är massa saker vi skrattar åt, massa roliga :)

slut på plugg...för en dag

Idag har jag bestämt mig för att inte ens öppna några skolböcker. Hemma asså, i skoln är jag nog tvungen att göra det. För nu tycker jag att det är slut på plugg för denna veckan. Sjukt bra insinativ av mig. Ska snart spela gitarr , :)


plugg ,

Jag brukar vara den som pluggar till jag kan det både in och utantill. Men ajg känner liksom inte för att plugga, så ajg gör inte det. haha , skojar bara , skulle få panik då, jag har pluggat men inte så mkt som jag borde göra. seeegt ! Har inte hunnit blogga för tt jag har pluggat, kollat på tv. Fick reda på so-psov. Fick VG :)

dagens kommentar .

DAGENS KOMMENTER !!


Varför slå de som är mindre,
varför slå de som är större,
när man kan slå de som är döda ? :)

HAHAH! en dikt av Tilda Kajbjer när hon var 9,10 år !
 
sparar alltid de finaste bilderna på Tilda :)



min nya hårfärg :)

Har ju slingat det igen , och hade ingen bra bild att lägga ut då, men här kommer 2 perfekta bilder :)



som på den första bilden så ser mitt hår ut i ett ljust rum, och den andra
i ett mörkt rum,.
kan man vara töntigare än mig ? :)


kanelbullensdag med matilda :)

Hejsan allihiopa, har ni ätit några kanelbular på kanelbullensdag? Jag har faktiskt inte gjort det ännu, men ska. Har varr med Matilda idag och vi åt ben&jerry istället. MEn snart ska jag också äta en bulle. :)


gud vad gött asså ! :)


och så blev det självklart One tree hill idag ! me loooooooove <3

lördag :)

Igår så var jag med Matilda och Adam. Dom sov här för adam pallade inte cykla hem. Det var sjukt trångt i min säng, men det gick iallafall. (För mig för jag tar alltid upp mest plats ) haha! hade iallafll kul igår :)



Världens bästa kamera :D haha

alltid en påse godis.

Alltid när man kommer hem från Tilda har man alltid en stor påse godis. :) En sak man alltid tar med sig från Tilddddddds ! ♥



tjejkväll :)

Hejsan, kom nyss hem från Tilda, har sovit där Matilda, johanna och henn såklart. Varit bäst på alla sätt! Fler bilder kommer. Men en kan ni få se idag. :)



färgat håret.

Hejsan , har inte hunnit uppdatera för att jag har inte haft tid (ganska bra anledning). Har iallafll färgat håret idag, blev inte nöjd. Men jag tror ändå jag får ha denna hårfärgen ett tag. Kan leva med det. Skulle bara ha lite ljusare slingor i mitt hår, men det blev nästan helblont! Inte så jag ville ha det. Det blev som jag hade i 6:an.



Jag ska liksom inte ha blont hår, passar inte på mig !

RSS 2.0