Åka pendeltåg

Igår jobbade jag med Erika och Pontus och det var kanontrevligt! Axel var där hela dagen och underhöll oss. Axel är en liten kille som bor på stensö som hänger dag in och dag ut på campingen. Han säger att han jobbar där som "invinkare" för alla husvagnar, fast att han inte ens får vinka in dom. Men iallafall han umgicks vi med igår, trevligt trevligt. Jag, Erika och axel tog oss en runda med tvåmanna trampcykeln för att låsa tvättstugorna. Det var ett äventyr!!:)


En kopp kaffe i solskenet

Idag fick jag upp ganska tidigt för att få njuta av dagen till fullo. Gjorde mig därför en superfin frukost. En stor skål med jordgubbar, Kiwi och vindruvor. Bredde mig vägen 3 skorpor sen satte jag mig ute i solen. Låg och bara njöt i solen tills jag skulle jobba!:) en härlig dag. Lite jobbigt dock att veta att min pojk är typ 70 mil ifrån mig, alldeles ensam och säljer godis.. Vill ha honom här


29/6 2012

Var ju som sagt på stan idag och tänkte då lägga upp en bild på det jag köpt. Så här är det. De två linnena köpte jag för någon vecka sen. Det var rea på alla smyckena, vilket var perfekt då jag behöver smycken! Ja, finns inte sp mkt att säga utan se och njut.. Glömde säga att jag köpt 2 navelpiercingar. En med blå "diamant" och en med guldig. Dom köpte jag när jag var i Borgholm med Albin:)

Ja.. Vad jag gör nu? Nu ligger jag i min säng och längtar till måndagen när jag ska träffa min pojkvän igen:)


Min sommar än så länge

Jag har inte haft tid med att blogg, eller så har jag inte orkat.. Men nu när sommaren har börjat så ska även jag börja blogga. Jag har jobbat hela sommaren på stensö camping och det är riktigt kul! Har spenderat mina sommardagar med kompisar och pojkvän:) idag var jag på stan med Alma och ska senare lägga ut bilder på inköp. Nu sitter vi och gungar på falkens gungor.. Saknade skola!! Ha ett bra lov:)


RSS 2.0