Dessie VS. Paow

Jag är en sån som läser dessies och paows blogg varje dag för jag tycker det är roligt att läsa deras bloggar. Men vem av dom är egentligen den bästa bloggaren? Och vem tycker ni mest om ? Båda är lite (inget illa menat) fjortisar. DOm har både blont långt löshår, och fast att dom är bästavänner ibland så tävlar dom ju ändå med varandra i "bloggvärlden".


körtur på morgonen,

Godmorgon ! Idag vaknade jag av att Matte och pappa stod och pratade i köket. Och jag hörde lite tyst vad dom sa så jag lyssnade. Då kommer matte in i mitt rum och säger :
- Kom så får du hänga med mig när jag kör till mamma !!
Då fattade jag , hon fick sitt körkort idag! GRATTIS TILL HENNE !Hon klarade uppkörningen och allt annat. Jag blev jätte glad och ville såklart åka på en första tur genom stan bara hon och jag. Så det gjorde vi ! :D En trevlig morgon tycker jag allt. ♥

...ungefär såhär ser det ut ! haha ,

DAGENS KOMMENTAR

Dagens kommentar är av min kära vän Alma Söderholm, den lyder :

- du ?, När jag plattar mitt hår så känns det som om jag heter Emma !


shopping .....

cha , kom nyss hem från stan, en perekt dag att gå på stan på. Kom hem med massa nya saker. Var ju även på stan igår med några tjejkompisar och då shoppade jag verkligen loss :)


♦ en randig tröja från Ginatricot - 299 kr
♦ ett svart linne från Ginatricot - 129 kr
♦ en ljusblå t-shirt från Monkey - 100 kr , REA - 25 kr
♦ en ljusrosa plånbok från Accent - 199 kr
♦ en vit spets trosa från H&M - 79 kr
♦ ett ljusrosa nagellack från Isadore H&M - 69 kr
♦ ett par silverfärgade örhängen från Ur och Penn - 59 kr


 Tänkte köpa denna fina kjolen och det fina linnet men det gjorde jag aldrig ! "/ haha


Nu drar jag till stan,

Godmorgon , nu har jag ätit en god frukost och nu är jag redo att åka in till stan med Alma ♥ Har gjoprt igordning mig ett tag nu med smink och håret , fast nu är jag klar och jag gittade en perfect outfit till stan idag.


facecode ,


The rocky style today !
En jätte fin MJ t-shirt och slitna jeans , en brun väska :)


Ny start ?

Hejsan alla , nu har jag ju inte bloggat på ett tag, men jag blev så sugen på att göra det igen så nu har jag fräschat upp min blogg lite och tänker pröva skriva lite varje dag. Så imån så får ni allt se några vackra inlägg..hoppas jag ! Nu är klockan ganska mkt och det är dags för mig att dra , puss och kram


RSS 2.0