Ännu en dag på stan

Ännu en dag på stan, dock bara i typ 2 timmar. Köpte två linnen och ett värmeskydd till håret. Sitter nu i soffan och gör allt för att undvika att plugga, men det är bara att göra det. Jag MÅSTE helt enkelt göra det. Så segt att jag spyyyyyyyyyyyyr


Så vänta dig ett äventyr..

Har just vaknat. Drömde att Tilda hade sin födelsedagsfest i en simhall, en privat simhall. Och jag hade på mig någon konstig klänning och jag snubblade och höll på. Sen skulle man vara utklädd och snyggast utklädning vann något. Då var det någon av mina vänner som skulle vara bebis så fick hjälpa henne med att köpa massa. Det var mkt mer än så, men allt orkar jag ju inte berätta om! Godmorgon alla:)


Grand Samarkand

Idag har vi haft en familjedag idag. Vi åkte tidigt i morse till Växjö för att gå till ett väldigt stort köpcenter. Vet inte om jag ljuger om det är Sveriges största. Men det vet jag inte. Själva köpcentret heter Grand marknad och det fyllde ett år idag så det var rea i nästan alla butiker. Shoppade väldigt mkt faktiskt. 4 linnen, ett par jeans och en vårjacka. Så himla kul att shoppa. Fick även en goodiebag när jag köpte ett linne på carlings. Det var den vita tshirten och två par strumpor, en/ett olja till håret, test på shampo och balsam och ett presentkort. Haha ni får se en bild helt enkelt:)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/895739/images/2012/pic_200352658.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/895739/images/2012/pic_200352658.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/895739/images/2012/pic_200352658.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/895739/images/2012/pic_200352658.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/895739/images/2012/pic_200364316.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/895739/images/2012/pic_200364316.jpg" class="image">


Veckan i kort

Har varit en jobbig vecka med många bollar i luften samtidigt. Lät vuxet. Har haft 3 nationella prov och det har varit otroligt jobbigt och krävande. Sen är det massa annat skit. Men ända bra grejer också:) har haft tjejkväll och massa sånt. Idag hade vi jobbmässa och blondinbella var i skolan och pratade. Idag är det även fredag, vilket betyder att jag åkte hem så fick säga hejdå till Albin. Det är som vanligt tråkigt, men men. Ha en bra helg!!!:)


vet inte vad jag ska skriva här

Tjo mina vänner! sitter i mitt rum, med datorn i famnen och skrattar ihjäl mig. Kollar på parlamentet, skitkul. Idag blir det chillidilla och imån blir det skola som vanligt. Måste verklgen göra en svenska grej, men vill inte!! hejdå :)


Vad ska göras denna dag

Sitter i soffan och kollar på Svenska miljonärer med min syster. Mamma och Albin åkte just iväg till ff-matchen. Har vart hos läkaren idag och fick antibiotika, vilket är väldans gött. Hoppas det går över snart! Nu ska jag fortsätta kolla tv, adjö:)


Bläääääääää

Vi vann melodifestivalen ikväll, så sjukt kul. Dock är jag inte så glad just nu. Har varit vaken sen halv 5 och sprungit fram och tillbaka till toan för att kissa. Har urinvägsinfektion:( helt sjukt v det är hemskt. Vill bara väcka Albin så jag har någon att vara med, men det kan jag heller inte göra. Hoppas verkligen att det går över snart, för jag MÅSTE sova. Hoppas ni andra haft en goare morgon än mig...


Är tröööötttttt

Fullspäckad dag! Har vart och fotats och det var skitkul. Nu repar jag och är trött så jag dör. Vill hem och sova..:( men är ändå glad:D

Titta va fint Maja stylade mig:)


Styling hela dagen lång

Nu sitter jag i styling och blir stylad av Maja hassel. Snart ska vi åka till ett ställe där vi ska ta kort:) adjöö


Påsken håller fortfarande i

Jag slutade skolan vid 10:40 ändå är jag kvar. Lyssnar på när Albin spelar gitarr i Fridas melodifestivalslåt. Låter mycket bra. Nu kom Frida in med ett påskägg som väger över ett halvt kilo. Och hon bjuder massa, så gott:) ska repa hela kvällen idag så lär vara i skolan i några timmar. Men det är lugnt. Det sköna med det är att man blir så sinnestrött och sover gott hela natten;)
Kolla in Fridas snygga tatuering på benet, så najjjssss


BLEU

Glömt att säga att jag äger världens finaste och snyggaste väska. Är helt kär i den och är helt kär i färgen. Fick den av min Albin på min födelsedag och det var nog tamejfan den bästa presenten. Ville bara säga det:)


Frukost i skolan

Idag var jag så sjukt trött och kunde knappt gå upp. Bestämde mig för att ligga kvar en halvtimme extra och ät frukost i skolan istället för hemma. Så nu sitter vi här och äter frallor och sånt. Har just haft en otroligt kort och lugn psykologilektion. Ska in till matten om en halvtimme. En väldigt skön dag om jag ska vara ärlig. Blir nog rep ikväll som vanligt. Ha det bra!!:)


Hipster

Idag kom Maja hit med massa kläder som jag fått prova. Alla kläder tillhör nellie asp som går i ettan. Så himla snygga kläder att jag får krupp. Jag prövade iallafall kläder för att jag ska bli fotograferad till Majas portfolie, hon går nämligen styling. Så kul det ska bli. Testade iallafall många olika sorters kläder och fastnade för ett gult linne, men fastnade även för denna bilden:)


Hejsan svejsan

Har inte hunnit blogga men det har hänt massor! Var med Bella på stan i fredags och träffade Anton så vi gick och svullnade på McDonalds. Sen kom Albin i lördags. Vi var hos mormor och hade helt enkelt en mysig helg. Nu har skolan börjat och vi sitter och repar:))


Matilutta

Idag har jag varit med Matilda Lund, vilket var väldigt länge sen. Vi satt mest och pratade, åt pizza och kollade på film. En rolig och bra dag. Sitter nu och är egentligen ganska trött, men känner inte för att gå och lägga mig. Imån blir det stan med Böll. Det ska bli kanoners (y)


hittade dessa fina bilder på matilda och mig för några månader sen:)

You and I

Idag har jag och Alma gått på stan. Vi var inte där så länge, men hann både med banken och optikern. Vi har helt enkelt lekt vuxna idag. Jag behövde köpa lite grejer och kom hem med lite andra grejer. Men det är okej. Sitter nu med Glee på tv:n och snart kommer Alma in då vvi ska spela Sims. sjuuuukt kul!
Den hederliga mascaran 140:-
Världens bästa concealer 90:-
Body Splash 30:-
Oljdroppar 50:-

Dag 3 i Korsvägen, Tisdag

Den tredje och sista dagen ville vi ta det mer lugnt. Vi vaknade, åt pajreser och satte på en film. Det fick bli filmen Analyse This. Den var jättebra tycker jag. Efters filmen åkte vi till "gamla skolan" som då är den gammal skola (you don't say) som ligger alldeles bredvid albins pappas hus. Där spelade vi Pingis med masa roligt folk, och sedan var det dags att åka tillbaka till Korsvägen för att packa. När jag äl skulle koll buss såg jag att ingen passade min buss ttill Kalmar, så Viktor fick köra oss. Snällt! Det var väldigt tråkigt at säga hejdå till albin när vi nappt vart i 3 dagar.. Men ibland måste man.. ♥


Dag 2 i Korsvägen, Måndag

I Måndags gick vi upp ganska tidigt för att göra oss fina för vid 12-1 skulle gästerna komma. Lite släktlunch för Peder. Det var jättetrevligt med sinnesgod mat som Britt-marie hade kämpat med och jag fick ett ntt namn av Albins Morfar. Mitt nys namn är nu Rosmarie... Efter kalaset chillade vi, sen drog vi till Big Bang (ett alltiallo ställe) Där vi spelade bowling med Mats, hans sambo oh hennes barn. Det var skitroligt och jag har inte spelat bowling på flera år. Dock så var jag ine så bra som jag hade hoppats på. Efter bowlingen var vi hungriga och drog till McDonalds. Sen blev det film och sen sova:) Det var min måndag!
Jättemysigt ställe tycker jag. Det finns Bowling, Lasergame, Curling,
minigolf, sportbar och allt typ!:)



Dag 1 i Korsvägen

Hejhej! Har varit i Oskarshamn från i söndags till igår, så jag har inte haft tid för att blogga. När jag kom dit i Söndags så skulle vi göra födelsedagsmiddag till Peder för han fyllde 52. Det fick bli matpaj för det äger vi på. Pajen blev helt sinnesgod och alla blev så mätta att vi sprack. Efter maten så åkte alla till Albins moster och kusin och fikade. Senare blev det film tills jag somnade i soffan. Det var min söndag:)
Vi kämpade verkligen med pajen och det visade sig i resultatet

Blir ju sugen när jag bara ser på dom....



SURPRISE

Vaknade nyss av min underbaring till hund som stod och gnällde vid dörren. Gick upp och tog två goda leverpastejmackor. Igår var jag med Alma och det var supertrevligt. Ska snart göra mig iordning och åka till mormor.

Glömde säga att mina kompisar överraskade mig med en liten fest, eller jag visste om det, men visste inget OM det. flummigt. Vi år god mat, tårta, lekte lekar och ja, bara festade. Har haft den bästa födelsedagsfesten någonsin tack vara mina fina vänner i Torsås.



Har har vi nästan alla som var med på den hemliga festen

Lise-lott och jag dansade för fullt, hade nästan träningsverk dagen efter;)

vill ha LOOOOV

Sitter i skolan och bara väntar på att få åka hem. Ska leka med Alma när jag kommer hem och jag längtar. Vi har så sjukt mkt att prata om. En lite tråkig grej är att Mamma och pappa inte är hemma nu i helgen så det blir ingen påskmat eller påskägg...eller tranägg. Ska börja blogga mycket nu under lovet, men efter lovet kan jag inte lova något;)

RSS 2.0